Az utolsó nyári workshop valójában igényfelmérés volt: miben lehet segíteni azokat az embereket, akik egy lakásfelújítás vagy családiház-építés előtt állnak, netán csak ki akarják cserélni a konyhát vagy át akarják alakítani a fürdőszobát…

Facebook-csoportokban olvastam döbbenten, hogy mennyire tanácstalanok az emberek, miként is fogjanak hozzá az egészhez. Ötleteket próbálnak gyűjteni, az internetről, építészeti, lakberendezési lapokból, ami talán nem haszontalan, de rengeteg időbe telik, és valójában nem pótolja a szisztematikus, szakmai munkát. Rengeteg tévhit dúl azt illetően, hogy mivel érdemes kezdeni, hogy mikor kell tervezőhöz fordulni, mit lehet elvárni egy építésztől, egy belsőépítésztől, egy lakberendezőtől, mennyibe kerül?

Erre a problémára született a:

Kezdetben…

című workshop.

Ha valaki hatékonyan, optimális összegből akarja mindezt megoldani, sem időt, sem fáradtságot nem pazarolva értelmetlenül, akkor vegyen részt ezen a három órás, intenzív kurzuson, amely ráadásul arra is feljogosítja, hogy bármikor a későbbiekben tanácsért forduljon tapasztalt szakembereinkhez.

Mi vagyunk “a kályha” ahonnan érdemes elindulni…

A legközelebbi időpont:

2017. 10.15. vasárnap 10:00

Helyszín: Budapest, VI. ker. Izabella utca

A részvételi díj: 13000 forint (bruttó – ÁFA nélküli számla)

Jelentkezni lehet a következő e-mail címen:

workshop.mihaly.eva@gmail.com 

Akinek ez az időpont nem felel meg, de érdekli a téma, küldjön e-mailt, benne a számára ideális időponttal, mert az érdeklődők számától függően alakítjuk a következő workshopokat.

Szeretném, ha másutt is lennének workshopok, nemcsak Budapesten, ezért ha valaki, bárhol az országban össze tud gyűjteni legalább 10 embert a lakásában, akkor neki nem kell fizetnie a workshopért, és én nagyon szívesen elutazom hozzájuk. Ezt a módszert a többi workshop-témára is kiterjesztem a jövőben.

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

Comments Closed