A www.podo-pro.hu első féléves „próbaüzeme” során szerzett tapasztalatok alapján egy új korszak elé nézünk, amelynek első tartalmi újdonsága az, hogy egy audióvizuális városi dokumentációs projektet szeretnénk elindítani.

Meggyőződésünk, hogy a környezetünket jobbá tenni csak úgy lehet, ha észrevesszük az apró részleteket, és a jelenségeket is. Éppen ezért a statikus fotókon kívül, amelyek mindig fontos elemei a cikkeknek, szeretnénk egyre több video-betétet is készíteni, mert ha a politikusok nem is, mi őszintén kiváncsiak vagyunk a városlakók véleményére.

Ezért most kamerára gyűjtünk, aztán egy kicsit jobb technikai bázisra, hogy egyre izgalmasabb információkat kaphassanak tőlünk. Mindezek az anyagok egy mindenki által hozzáférhető dokumentációs bázis alapját képeznék, hogy egyre többen legyünk olyanok, akik nem csupán panaszkodnak arról, hogy mi nem jó, hanem igyekszünk minél többet tenni azért, hogy a jelenleginél jobb legyen a városunk.

Nagyon köszönöm mindenkinek, aki az adományozási vonalunkon ebben az igyekezetünkben támogat.

Budapest, 2011. április 1.

Éva Mihály Amichay

alapító szerkesztő

There are currently no comments.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .