Workshop helyett, most személyes konzultáció!

Az egyik facebook-csoportban, amelynek több mint 37 ezer tagja van, naponta tesznek fel olyan kérdéseket, amelyeket nem lehet pár szóval megválaszolni, hiszen az ismeretek hiányának olyan mélységét kellene kitölteni, amire az internetnek ez a formája alkalmatlan. Belsőépítészek, lakberedezők, tervezők igyekeznek felhívni a figyelmet arra, hogy milyen nagy kockázatot vállal az, aki lakásának felújítását szakértelem nélkül, maga akarja megtervezni. Legtöbb “ötletelő” a pénzhiányra hivatkozik, amikor a tervezésre nem akar megbízást adni – úgy gondolja, hogy ezt a tételt meg lehet spórolni… a szakemberek tudják, hogy az építtetők itt követik el a legnagyobb hibát, mert nagy értékű dolgokat kockáztatnak, apró megtakarításért. Az építkezés végén már ők is tudni fogják, de akkor már késő – elszalasztották a lehetőséget, hogy a lakásukból a legjobbat hozzák ki.

Szerezz tudást, mielőtt hasonló hibába esel! Filléres kiadás ahhoz képest, amit nyerhetsz! Sokszor teljesen felesleges tárgyakkal ajándékoznak meg minket, vagy mi a szeretteinket. E helyett ajándékozz tudást, olyan ismeretek megszerzésének lehetőségét, amelyek bárkinek hasznosak lehetnek!

A januári sorozat után ezeket a workshopokat pár hónapra szüneteltetjük, mert ritka alkalom adódott, hogy egy lakásfelújítás teljes folyamatát végigkísérhetik az érdeklődők.  Viszont ez a sorozat már elkezdődött és minden hely foglalt.

Akit érdekelnek az alábbi témák, személyes konzultáció keretében, egy-egy közvetlenül egyeztetett időpontban lehetősége nyílik arra, hogy az adott témakörben tudást szerezzen, vagy konkrét problémáját megoldjuk.

Jelentkezni lehet itt:   workshop.mihaly.eva@gmail.com

az én váramAz én váram

A lakástervezés-, átalakítás menetéről általában: a használói igények felmérése, a hely, a lakásban rejlő potenciál, az időfaktor…

Miként szolgálja a lakásunk a saját kényelmünket?

A konzultáció időtartama: 2 óra

Ára: 18000 forint (brutto)

 

Lakásfelújítási gyorstalpaló  

Azoknak, akik a lakásfelújítás bonyolult világában nem akarnak eltévedni: alapvetően a tennivalók sorrendjét, kapcsolatát és a csapdahelyzeteket vesszük sorra.

A konzultáció időtartama: 2 óra

Ára: 18000 forint (brutto)

 

feminista konyhaFeminista konyha, nemcsak férfiaknak

A XXI. században újra a konyha lesz a lakás lelke – ha jól akarjuk érezni magunkat az otthonunkban.

Áttekintjük a konyhák “történeti átalakulását”, hogy jobban megértsük a korszerű konyha fontos szerepét.

A konyhabútor, mint rendszer és az apró részletek: anyagok, felületek, munkapultok, konyhai gépek. Általános szabályok és az egyediséget biztosító kivételek.

Megtárgyaljuk a konyha és az étkező, illetve a nappali kapcsolatát.

A konzultáció időtartama: 2 óra

Ára: 18000 forint (brutto)

nappali térTisztaszoba helyett, nappali tér

A jó lakás visszatükrözi a benne lakók életformáját, ettől kényelmes és szerethető.

Másfelől a nappaliban köt bennünket a legtöbb konvenció, a társadalmi elvárások szüvevénye, tehát mindenekelőtt egy rövid történeti áttekintéssel eljutunk korunk nappali terének korszerű követelményeihez, hogy aztán megtervezhessük a számunkra ideális szobát, illetve térkapcsolatot.

Az egyterű stúdiólakástól a több szalonos vidéki házig számtalan variációja a nappali fogalmának.

A konzultáció időtartama: 2 óra

Ára: 18000 forint (brutto)

 

hálószobaHálótértől a master bedroom-ig 

A hálószoba-, és gyerekszoba-variációk a stúdiólakástól a luxusvilláig.

A növekvő-változó családban mindenki privát terének a kialakításánál figyelembe kell vennünk a családtagok egymáshoz való viszonyát: egy csecsemő nagy valószínűséggel a szülői hálóban alszik egy darabig, ugyanakkor egy kamasz gyerek ideális helye minél távolabb a szüleitől…

Ezen a workshopon azt is megbeszéljük, hogy miként lehet egy lakás szobáit az életszakaszoknak megfelelően rugalmasan alakítani.

Szó lesz a bútor-divatról, az éves milánói bútorkiállítás tanulságairól…

A konzultáció időtartama: 2 óra

Ára: 18000 forint (brutto)

…….

praktikus fürdőA praktikusan szép fürdőszoba

A fürdőszoba az egyéni tisztálkodás intim tere, ezért lehet kicsi is, ámde szuper-funkcionális, és ebből fakadóan szép.

Elszakadunk a lakberendezési magazinok divatos fotó-enteriörjétől, valóságos igényekre, megvalósítható fürdőszobát tervezünk, optimális költségekkel.

Mivel a konyha után a fürdőszoba a lakás legdrágább része, különleges figyelmet érdemel az anyagválasztás, a részletek, az amortizáció folyamata. Sokan “elszállnak” a csempék csodálatos világában, holott a fürdőszoba lényege éppen az, ami a burkolat mögött rejlik.

A konzultáció időtartama: 2 óra

Ára: 18000 forint (brutto)

……

háztartási helyiségRumli nélkül

A legtöbb magyar lakásban a fürdőszobában van a mosógép, nincs adekvát helye a felmosóvödörnek, a partvisnak, a vasalódeszkának vagy a létrának, pedig ezek minden háztartásban szükséges eszközök.

Ahhoz, hogy rend legyen egy lakásban, precízen meg kell tervezni mindennek a helyét…

Minél kisebb egy lakás, annál inkább döntőek lehetnek ezek a részletek, hiszen a legkisebb lakásban is ott lesznek azok a kellékek, amelyek a tisztaságot és a rendet szolgálják. Háztartási helyiség még a 29 nm-es stúdiólakásban is megtervezhető, ha kellő figyelmet fordítunk rá.

A konzultáció időtartama: 2 óra

Ára: 18000 forint (brutto)

—–

fullsizeoutput_478Céltudatos vásárlás

Milyen lakás kell nekem, és miért nem jó az, amiben lakom?

Eladni, vagy felújítani? Mikor, milyen döntést érdemes hozni?

Hány évre keresek lakást?

Mi lesz a lakással, ha “kinőttem” vagy túl nagy már nekem?

A későbbi értékesítés mennyiben határozza meg a keresést, vagy az átalakítást?

Mi a reális pénzügyi keret?

Milyen eszközökkel lehet növelni egy ingatlan értékét a pénzen kívül? Lehet az ingatlan kellemes otthon és jó befeketetés is egyben? Ingatlanbefektetés, mint önálló nyugdíjalap.

A konzultáció időtartama: 2 óra

Ára: 18000 forint (brutto)

 

Jelentkezni lehet itt:

workshop.mihaly.eva@gmail.com

Comments Closed