cselekvési program

Munkaszervezés_25

Munkaszervezés_25 A gipszkartonozás ideje alatt minden nap legalább egyszer voltam a helyszínen, hogy ellenőrizzem azt, ami elkészült és segítsek kijelölni azt, ami még nem.

Munkaszervezés_24

Munkaszervezés_24 Azzal együtt, hogy havonta pontosan kiszámítható veszteség ha egy lakásátalakítás elhúzódik, tartom magam ahhoz, hogy a minőség az első szempont, nem a határidő.

Munkaszervezés_22

Munkaszervezés_22 Az építkezés további finanszírozásához szükségem van a lakástakarékpénztrári megtakarításomra, aminek a kiutalása enyhén szólva is nehézkes.

Munkaszervezés_20

Munkaszervezés_20 A lakás felületei, színei, anyagai lassan kialakulnak - a funkcionalitás az első szempont, de most a régi dolgok újrahasznosításával belép a következő: megőrizni azt, ami érték, de nem feltétlenül úgy, ahogy azt eredendően használták.

Munkaszervezés_18

Munkaszervezés_18 Lehet, hogy a nagy szakember-hiány közepette ez a munkastílus még elmegy, de akiben van annyi önbecsülés, hogy jó szakember akar lenni, az változtat rajta, hiszen ő maga is jobban jár.

Munkaszervezés_16

Munkaszervezés_16 A kész betonnal gyorsan lehet dolgozni, de itt nem a gyorsaság, hanem a precíz munka a követelmény, és ezt a "felnyomatott betonnal" nem lehet garantálni.

Munkaszervezés_14

Munkaszervezés_14 Azt hiszem ez az a fázis, amikor az ember felsóhajt: Mikor lesz ebből lakás?! Haladunk, de még mindig borzalmas állapotok vannak. A kőművesek nagyon rendesen dolgoztak, péntek délutánra elkészültek a Nikecell, a tükörfólia és a vasháló lerakásával, hogy vasárnap a workshoposok be tudjanak menni. Ám hétfőn mégsem tudtuk elkezdeni a fűtőszálak letekergetését.

Munkaszervezés_12

Munkaszervezés_12 Ha ki akarsz menni, akkor nem kulcsokat keresel, hanem megsímogatod a zár kinyúló nyelvét - kimész, és bezárja magától. Csak a kütyüt vidd magaddal, mert különben nem tudsz bejönni.

Konzultáció fiatal tervezőknek

Konzultáció fiatal tervezőknek Egyre többen keresnek meg azzal, hogy szeretnének tanulni tőlem… Ez nagyon megtisztelő, és igazán szívesen adom át a tapasztalataimat kezdő kollégáknak.

Kezdetben… workshop

Kezdetben... workshop Miben lehet segíteni azokat az embereket, akik egy lakásfelújítás vagy családiház-építés előtt állnak, netán csak ki akarják cserélni a konyhát vagy át akarják alakítani a fürdőszobát? Arról, hogy érdemes mindehhez hozzáfogni.

Munkaszervezés_23

Munkaszervezés_23 Imádom ezeket az egyszerű (Bauhaus) ajtókat, fenyőfából, amelyekbe savmart üveg kerül, és szépen lemázolom… a színt még nem tudom, de gyanítom, hogy elég sötét lesz.

Munkaszervezés_21

Munkaszervezés_21 Ez egy “pepecs munka” – pont ilyen idős, tapasztalt szakiknak való, amilyenek ők. Ha valami nem 100%-osan világos, akkor felhívnak telefonon, de ott vagyok minden nap, megbeszélünk minden részletet.

Munkaszervezés_19

Munkaszervezés_19 Az utcai ablakok fából lesznek, bár ez dupla költség, de tisztelem a régi homlokzatot annyira, hogy elveimmel ellentétesen, megadjam magam ebben a kérdésben.

Munkaszervezés_17

Munkaszervezés_17 A társasházak lakásaiban, különösen télen, gyakran állandósul a mobil ruhaszárító a nappali, vagy a háló egyik szögletében, pedig ez nagyon nem egészséges, azon túl, hogy szépnek sem mondható.

Munkaszervezés_15

Munkaszervezés_15 Ha nem veszem át az irányítást, akkor két perc alatt negyvenezer forintot veszítek... mert ilyen az építőipar, ezért kell marhára odafigyelni minden apróságra.

Munkaszervezés_13

Munkaszervezés_13 Két óra körül, éppen egy tárgyalás közepén Tel-Avivban, kaptam a telefont az alsó szomszédtól, hogy átnedvesedett a plafon egy csíkban.