cselekvési program

Munkaszervezés_26

Munkaszervezés_26 Már február vége, vagyis több, mint egy éve kínlódunk a lakásfelújítással.

Munkaszervezés_25

Munkaszervezés_25 A gipszkartonozás ideje alatt minden nap legalább egyszer voltam a helyszínen, hogy ellenőrizzem azt, ami elkészült és segítsek kijelölni azt, ami még nem.

Munkaszervezés_24

Munkaszervezés_24 Azzal együtt, hogy havonta pontosan kiszámítható veszteség ha egy lakásátalakítás elhúzódik, tartom magam ahhoz, hogy a minőség az első szempont, nem a határidő.

Munkaszervezés_22

Munkaszervezés_22 Az építkezés további finanszírozásához szükségem van a lakástakarékpénztrári megtakarításomra, aminek a kiutalása enyhén szólva is nehézkes.

Munkaszervezés_20

Munkaszervezés_20 A lakás felületei, színei, anyagai lassan kialakulnak - a funkcionalitás az első szempont, de most a régi dolgok újrahasznosításával belép a következő: megőrizni azt, ami érték, de nem feltétlenül úgy, ahogy azt eredendően használták.

Munkaszervezés_18

Munkaszervezés_18 Lehet, hogy a nagy szakember-hiány közepette ez a munkastílus még elmegy, de akiben van annyi önbecsülés, hogy jó szakember akar lenni, az változtat rajta, hiszen ő maga is jobban jár.

Munkaszervezés_16

Munkaszervezés_16 A kész betonnal gyorsan lehet dolgozni, de itt nem a gyorsaság, hanem a precíz munka a követelmény, és ezt a "felnyomatott betonnal" nem lehet garantálni.

Munkaszervezés_14

Munkaszervezés_14 Azt hiszem ez az a fázis, amikor az ember felsóhajt: Mikor lesz ebből lakás?! Haladunk, de még mindig borzalmas állapotok vannak. A kőművesek nagyon rendesen dolgoztak, péntek délutánra elkészültek a Nikecell, a tükörfólia és a vasháló lerakásával, hogy vasárnap a workshoposok be tudjanak menni. Ám hétfőn mégsem tudtuk elkezdeni a fűtőszálak letekergetését.

Munkaszervezés_27

Munkaszervezés_27 Végre burkolunk! ...mármint a padlót, aztán a fürdőszobákat... Másfél hónapot vártam a burkolóra, és most a munkanapom nagy részében a segédmunkása vagyok.

Konzultáció fiatal tervezőknek

Konzultáció fiatal tervezőknek Egyre többen keresnek meg azzal, hogy szeretnének tanulni tőlem… Ez nagyon megtisztelő, és igazán szívesen adom át a tapasztalataimat kezdő kollégáknak.

Kezdetben… workshop

Kezdetben... workshop Miben lehet segíteni azokat az embereket, akik egy lakásfelújítás vagy családiház-építés előtt állnak, netán csak ki akarják cserélni a konyhát vagy át akarják alakítani a fürdőszobát? Arról, hogy érdemes mindehhez hozzáfogni.

Munkaszervezés_23

Munkaszervezés_23 Imádom ezeket az egyszerű (Bauhaus) ajtókat, fenyőfából, amelyekbe savmart üveg kerül, és szépen lemázolom… a színt még nem tudom, de gyanítom, hogy elég sötét lesz.

Munkaszervezés_21

Munkaszervezés_21 Ez egy “pepecs munka” – pont ilyen idős, tapasztalt szakiknak való, amilyenek ők. Ha valami nem 100%-osan világos, akkor felhívnak telefonon, de ott vagyok minden nap, megbeszélünk minden részletet.

Munkaszervezés_19

Munkaszervezés_19 Az utcai ablakok fából lesznek, bár ez dupla költség, de tisztelem a régi homlokzatot annyira, hogy elveimmel ellentétesen, megadjam magam ebben a kérdésben.

Munkaszervezés_17

Munkaszervezés_17 A társasházak lakásaiban, különösen télen, gyakran állandósul a mobil ruhaszárító a nappali, vagy a háló egyik szögletében, pedig ez nagyon nem egészséges, azon túl, hogy szépnek sem mondható.

Munkaszervezés_15

Munkaszervezés_15 Ha nem veszem át az irányítást, akkor két perc alatt negyvenezer forintot veszítek... mert ilyen az építőipar, ezért kell marhára odafigyelni minden apróságra.