környezet

Kapu pályázat

Kapu pályázat Tíz éve kinlódom a társasházunk pocsék kapujával és a bejárati szakasz méltatlan elhanyagoltságával ezért most pályázatot hirdetek a kapu méltó kialakításának megtervezésére.

Tipikus tel-avivi lakás 2017

Tipikus tel-avivi lakás 2017 Az elmúlt húsz év tervezési gyakorlatához képest  feltűnő a master bedroom nagyvonalú kialakítása, bár nem először látok ilyet az utóbbi időben.

Konyhadivat 2017

Konyhadivat 2017 Az utóbbi években drasztikus átalakuláson ment keresztül a konyha - nem csupán a felhasznált anyagok, hanem főként az elrendezésük tekintetében.

Kapualjak – Milánó

Kapualjak - Milánó A tavalyi, milánói utam alkalmával rengeteg kapulajat fényképeztem, mert nagyon tetszett az igényességük. Terveztem is egy összeállítást azokból a fotókból, de valahogy elmaradt, ezért most pótolom.

Lakás másként _ központi tér

Lakás másként _ központi tér Amit ebben a térből tökéletesen le lehet venni a korszerű központi térrel kapcsolatban, hogy bensőséges, családias, funkcionális és teljesen egyéni. Ott vannak a hangsúlyok, ahol az adott családtagok azt kijelölik a maguk életformájával.

L. másként _ háztartási helyiség

L. másként _ háztartási helyiség Ahogy nőtt a háztartások gépesítése, úgy tehette meg egyre több nő, hogy értelmesebb munkát végezzen, mint a mosogatás, vagy a mosás, takarítás.

Lakás másként _ bejárat

Lakás másként _ bejárat Mielőtt a nemzetközi silányság építészete elárasztotta a világot, a kapuk nagysága, formája, anyaga és színe szoros összefüggésben volt a használat praktikumával és hűen tükrözte a hely kultúrális viszonyait.

Bécs – első benyomások

Bécs - első benyomások Ezek az osztrákok nem félnek lakótelepet építeni a XXI. században - Aspern – azért városnak még nem mondanám, bár erősen kapaszkodik afelé.

Workshop – aktuális időpontok

Workshop - aktuális időpontok Szeptemberig ez az utolsó alkalom.

Barcelona

Barcelona Barcelona - együttérzek Veled, még akkor is, ha Te nem érzel együtt velem, amikor nálunk, Izraelben tombol a terror.

Az én váram_12

Az én váram_12 Az én váram sorozatban elemeztem a saját lakásom átalakítását. Most pedig a kész lakásról készült fotókkal összegzem - mielőtt eladnám... Igen, ez egyfajta búcsú.

Mediterrán családi ház 2017

Mediterrán családi ház 2017 Örömömre szolgál bemutatni egy mediterrán családi házat, amely talán nem minden részletében a szívem csücske, de alapjaiban képviseli mindazt, amit erről a témáról gondolok.

Kijevi ügyvéd lakása

Kijevi ügyvéd lakása Nincsenek benne újgazdag túlzások, a felkapaszkodottak átlátszó igyekezete megmutatni, hogy vitték valamire, ugyanakkor értő szemek azonnak észreveszik a lakás kialakításába befektetett szellemiséget és pénzt, nemkülönben.

Lakás másként _ konyha

Lakás másként _ konyha Már korábban is írtam cikkeket a konyháról, de 2017-ben is lehet új dolgokat mondani erről a központi helyiségről, ami tulajdonképpen már nem is külön helyiség, hanem a lakás közösségi terének a része.

Lakás másként _ előszoba

Lakás másként _ előszoba A lényeg, hogy az előszoba, előtér, belépő olyan kellemes érzést keltsen, amilyet maga a lakás - a funkcionalitás elsődlegessége mellett adjon ízelítőt abból, hogy mire számíthatunk a lakás többi terében.

Személyes konzultáció

Személyes konzultáció Workshop helyett, most személyes konzultáció - Akinek konkrét problémája van, szeretne egy-egy témában tájékozódni, mielőtt döntést hoz, érdemes személyes konzultációra jelentkeznie.