környezet

Workshop – aktuális időpontok

Workshop - aktuális időpontok A workshopok új időpontjai áprilisban és májusban: 2017.04.23. Álmodozás helyett tervezz! 2017.04.30. Céltudatos adok-veszek! 2017.05.07. Lakásfelújítás - program-, és folyamat-tervezés.

L. másként _ háztartási helyiség

L. másként _ háztartási helyiség Ahogy nőtt a háztartások gépesítése, úgy tehette meg egyre több nő, hogy értelmesebb munkát végezzen, mint a mosogatás, vagy a mosás, takarítás.

Lakás másként _ bejárat

Lakás másként _ bejárat Mielőtt a nemzetközi silányság építészete elárasztotta a világot, a kapuk nagysága, formája, anyaga és színe szoros összefüggésben volt a használat praktikumával és hűen tükrözte a hely kultúrális viszonyait.

Bécs – első benyomások

Bécs - első benyomások Ezek az osztrákok nem félnek lakótelepet építeni a XXI. században - Aspern – azért városnak még nem mondanám, bár erősen kapaszkodik afelé.

Design-hét Milánó

Design-hét Milánó Minden reggel turistamentes övezetből indultam és oda tértem vissza este, így valamelyest megismerve Milánó hétköznapi világát.

Le is út, fel is út…

Le is út, fel is út... A napokban el kell döntenünk, hogy a társasház részt vesz egy kerületi, belső-udvar pályázaton vagy sem. Ha igen, akkor milyen feltételekkel.

Montreal – Mile End

Montreal - Mile End Mindig szerencsés dolog úgy megismerni egy várost, hogy egy ott élő gardírozza az embert.

Mit jelent a siker Pécsett?

Mit jelent a siker Pécsett? Lehet, hogy egy művészeti vezetőnek rangon aluli azzal foglalkozni, hogy mitől érzi jól magát egy látogató, de talán nem kéne elfeledni, hogy ez nem az ő magánbiznisze.

Lakás másként _ központi tér

Lakás másként _ központi tér Amit ebben a térből tökéletesen le lehet venni a korszerű központi térrel kapcsolatban, hogy bensőséges, családias, funkcionális és teljesen egyéni. Ott vannak a hangsúlyok, ahol az adott családtagok azt kijelölik a maguk életformájával.

Lakás másként _ konyha

Lakás másként _ konyha Már korábban is írtam cikkeket a konyháról, de 2017-ben is lehet új dolgokat mondani erről a központi helyiségről, ami tulajdonképpen már nem is külön helyiség, hanem a lakás közösségi terének a része.

Lakás másként _ előszoba

Lakás másként _ előszoba A lényeg, hogy az előszoba, előtér, belépő olyan kellemes érzést keltsen, amilyet maga a lakás - a funkcionalitás elsődlegessége mellett adjon ízelítőt abból, hogy mire számíthatunk a lakás többi terében.

Személyes konzultáció

Személyes konzultáció Workshop helyett, most személyes konzultáció - Akinek konkrét problémája van, szeretne egy-egy témában tájékozódni, mielőtt döntést hoz, érdemes személyes konzultációra jelentkeznie.

Kortárs építészet Milánóban

Kortárs építészet Milánóban Itt van a város legmagasabb épülete az Unicredit irodaháza, és a Bosco Verticale.

A tökéletes nap!

A tökéletes nap! Így néz ki egy tökéletes nap számomra - tele eseményekkel, élményekkel, tennivalókkal és reménnyel, hogy a következő nap is nagyszerű lesz.

A gyerekek városa – Holon

 A gyerekek városa - Holon Moti Sasson egy város sorsát változtatta meg alig húsz év alatt.

Pávakék promenád

Pávakék promenád Egy utca, egy jól körülhatárolható környék, ahol egymás mellett vannak helyi készítésű lámpák, bútorok, szőnyegek, kárpitok - MIKEA egy sétáló utcára felfűzve.