Workshop

Felújítás-figyelő workshop

Felújítás-figyelő workshop Egy-egy felújítás folyamatát cikksorozatokban is lehet követni, de most alkalom nyílik arra, hogy egy 68 négyzetméteres, belvárosi lakás átalakulását "élőben" is megtapasztalják az érdeklődők.

W_bontás előtt – kérdések

W_bontás előtt - kérdések A holnapi workshop-terepszemle, amely egy 69 négyzetméteres lakás felújítási folyamatának első lépését igyekszik bemutatni, a következő kérdések köré csoportosul.

Workshopok: lakás és terápia

Workshopok: lakás és terápia A belvárosi lakások a maitól merőben eltérő életformára készültek, de éppen az a csodálatos, hogy átalakítva képesek kielégíteni a legkorszerűbb igényeket.

Workshop után…

Workshop után... A workshop ötlete onnan indult, hogy valamiképpen hasznosítani, továbbadni kellene azt a négy évtizedes tapasztalatot, ami mögöttem áll.

Workshop – aktuális időpontok

Workshop - aktuális időpontok Rendkívüli, húsvéti ajándék: 4000 forinttal olcsóbban meg lehet venni a workshop részvételi jegyet májusra, aki még március végéig befizeti. Tervezz előre, takarékoskodj, ajándékozd meg Magad és a barátaidat tudással! Az akció csak március végéig tart.

Személyes konzultáció

Személyes konzultáció Workshop helyett, most személyes konzultáció - Akinek konkrét problémája van, szeretne egy-egy témában tájékozódni, mielőtt döntést hoz, érdemes személyes konzultációra jelentkeznie.

Rajzold le a lakásod!

Rajzold le a lakásod! Egy jól megrajzolt alaprajzból kiderül, hogy milyen az épületszerkezet, hol vannak a kritikus gépészeti elemek.

Workshop-ok elé…

Workshop-ok elé... A május végi, első workshop után le kellett vonni a tanulságokat, és kialakítani egy olyan rendszert, amely jobban megfelel az egyes emberek speciális igényeinek.

A podo-pro.hu átalakulása

A podo-pro.hu átalakulása A www.podo-pro.hu oldalairól leválnak a "zsidó ügyek", amelyek sokakat, akik a várossal kapcsolatos írásokat szerették ezen a lapon, zavartak.