Impresszum

A www.podo-pro.hu fő profilja a környezet-közösség-kultúra hármasa, amely lényegében magába foglalja a mindennapi életünket.

A www.podo-pro.hu  közösségi magazin igyekszik lenni, olyan szerzőket fog össze, akik az adott témáról hitelesen és közérthetően  tudnak  írni.

A www.podo-pro.hu  kilenc hónapos léte sok mindenre megtanított minket, akik azt a lapot megalkottuk. Úgy tűnik, hogy  ami bennem megfér békességben, vagyis az, hogy a városi környezettel foglalkozom, budapesti és pécsi lokálpatrióta lelkesedéssel, mint szakember és mint újságíró, miközben fontosnak tartom a zsidóságról és Izraelről való folyamatos tájékoztatást is – sokaknak elfogadhatatlan párosítás. Ezért létrehoztuk a testvérlapot www.amichay.hu címmel. Én továbbra sem tagadom meg egyik énemet sem, a két lap szemléletében hasonló, de aki csak az épített környezetünk iránt érdeklődik, az a www.podo-pro.hu oldalain a korébbinál gazdagabb anyagot találhat, és akiket a zsidó témák érdekelnek, az a www.amichay.hu-ra kattinthat egyenesen. Ugyanakkor az egyikről a másikra továbbra is van átjárás.

Alapító:  Éva Mihály Amichay – városgazdász, újságíró

Webfejlesztő: Kuti Géza

Szerzői jogok

Tisztelt Olvasó!   Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az  amichay.hu  teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll.

Így annak – akár teljes tartalmának akár részleteinek felhasználása, teljes vagy részleges, bárminemű, hozzájárulás nélküli megváltoztatása – törvénybe ütközik, s mind büntető, mind polgári jogi szankciók érvényesítését vonja maga után. Nem minősül jogsértésnek, ha az interneten megjelenő műről magáncélra másolat készül, amennyiben az a jövedelemszerzés vagy jövedelemfokozás célját közvetve sem szolgálja.

Az amichay.hu cikkeit más média díjmentesen átveheti abban az esetben, ha pontosan megjelöli a forrást, internetes megjelenés esetén pedig az eredeti megjelenés helyére linket ad meg. Ez abban az esetben is kötelező, ha az illető csak valamely információt használt fel az itt megjelenő cikkekből.