Mostanában elég sok facebookos csoportban olvastam döbbenten, hogy mennyire tanácstalanok az emberek, akik lakásfelújításba vagy családi ház építésébe akarnak fogni.

Ötleteket próbálnak gyűjteni, az internetről, építészeti, lakberendezési lapokból, ami talán nem haszontalan, de rengeteg időbe telik, és valójában nem pótolja a szisztematikus, szakmai munkát.

Rengeteg tévhit dúl azt illetően, hogy mivel érdemes kezdeni, hogy mikor kell tervezőhöz fordulni, mit lehet elvárni egy építésztől, egy belsőépítésztől, egy lakberendezőtől.

Négy évtizede vagyok a szakmában, mint tervező és a kivitelezéseket is lebonyolító szervező – szeretnék segítséget nyújtani a tanácstalanoknak, egy intenzív kurzussal:

Kezdetben…

címmel tartjuk ennek a nyárnak az utolsó kurzusát arról, hogy érdemes belefogni bármibe, ami a lakókörnyezetünk jobbításáról szól, legyen az önálló családiház építése,  a régi lakás, vagy annak egy részének a felújítása, új bútor vásárlása, vagy akár csak a gyerekszoba átalakítása.

Ha valaki hatékonyan, optimális összegből akarja mindezt megoldani, sem időt, sem fáradtságot nem pazarolva értelmetlenül, akkor vegyen részt ezen a négy órás, intenzív kurzuson, amely ráadásul arra is feljogosítja, hogy bármikor a későbbiekben tanácsért forduljon tapasztalt szakembereinkhez.

Mi vagyunk “a kályha” ahonnan érdemes elindulni…

Június 29-én, csütörtökön 16:00-kor,

a jelentkezők létszámától függő helyszínen, de mindenképp Budapest belvárosában.

A

lakás másként

csapat nevében a “szabadszájú” workshop-vezető:

Éva Mihály Amichay

Régóta tartok workshopokat, amelyek jellemzője az egyenes, kertelés nélküli beszéd, a szabad belebeszélés joga a hallgatóság részéről, a jó hangulat, amiért rendszerint mindig tovább tartanak ezek az összejövetelek, mint ahogy előre tervezzük.

Egy kellemes este, amin szórakoztatóan lehet tanulni és tájékozódni egy olyan világban, ami sokak számára a csapdákkal teli ismeretlen.

A részvételi díj: 5000 forint (bruttó – ÁFA nélküli számla)

Jelentkezni lehet június 27-ig a következő e-mail címen:

workshop.mihaly.eva@gmail.com 

***** 

Fantasztikus társaság volt tegnap a workshopon!

Köszönöm minden résztvevőnek!

A workshop programját szeptemberben újra meghirdetjük, mert a tegnapi esemény alapján egyértelmű, hogy milyen nagy szükség van arra, hogy alapfogalmakat, módszereket megértsenek az emberek, mielőtt bármilyen építkezésbe belefognak.

Az is kiderült, hogy a legnagyobb probléma eljutatni az információt: van kit megkérdezni, mert akik eljöttek, azok csillogó szemekkel mentek el, jóval a meghirdetett befejezés után – érezhető volt, hogy szinte szomjaztak a tudásra. Szóval folytatjuk ezeket a workshopokat! Persze nem ezen az akciós áron, mert mindez azért nagyon sok szervezéssel, munkával járó dolog, de továbbra is megfizethető lesz.

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

Comments Closed